Stranduri in Timisoara 2012

Toate strandurile din Timisoara sunt deschise de la inceputul lunii iunie 2012. Stranduri deschise: UMT, Heaven, No Name, Sun Beach, Strandul Termal.

Strandul UMT Timisoara - DESCHIS
Strandul pune la dispozitia timisorenilor un bazin olimpic pentru adulti, doua piscine cu apa termala si o piscina pentru copii. Complexul include trei terenuri de fotbal sintetice, doua restaurante si mai multe terase deschise pana tarziu in noapte.

Preturi bilete: de la 9.00 la 19.00 - 12 lei, iar de la 19.00 la 2.00 - 15 lei.

Este deschis zilnic intre orele 9.00 dimineata si 2.00 noaptea.

Adresa: Strada Avram Imbroane nr. 56Strandul Sun Beach - DESCHIS
Sun Beach este cel mai recent deschis strand din Timisoara, fiind inaugurat de abia un an. Acesta ofera bazine moderne si piscine ce beneficiaza de sisteme de recirculare a apei. Jacuzzi-ul din mijlocul resortului se afla la dispozitia vizitatorilor si face ca strandul Sun Beach sa fie un loc plin de distractie.

Pretul unui bilet de intrare este destul de piperat, in functie de locul unde doriti sa stati. Paturile comfortabile de la marginea piscinei costa 29 lei/ 2 persoane, iar sezlongurile costa 24 lei.

Strandul este deschis zilnic intre orele 09:00 - 20:00, iar Sambata noaptea este deschis Non-stop.

Contact: Calea Buziasului nr. 9E, lânga Brithouse.


Strandul Heaven Timisoara

Unul din cele mai moderne stranduri din Romania, strandul Heaven dispune de trei bazine, doua pentru copii si unul mare pentru adulti.

Bazinul mare are o adancime cuprinsa intre 1.20 si 2.20 metri, iar in jurul sau se afla 400 de sezlonguri. La marginea bazinului este amplasat si un bar cu scaune.
Bazinul mediu pentru adolescenti si copii are o adâncime maxima de 1.80 metri si este inconjurat de o plaja cu gazon natural, iar piscina copiilor este dotata cu doua tobogane, iar adancimea apei nu trece de 1.20 metri.

Pretul unui bilet in timpul saptamanii este de 10 lei pentru adulti, 5 lei pentru copiii cu vârste intre 5 si 14 ani si gratis pentru cei sub 5 ani. In weekend, preturile sunt aceleasi pentru copii, dar adultii au de platit 13 lei.

Strandul Heaven este deschis zilnic intre orele 10.00 - 19.00.

Adresa: Strada Cerna (zona Stadion Dan Paltinisanu).Strandul No Name - DESCHIS
Strandul No Name din Timisoara este un loc foarte frecventat de tineri, fiind renumit pentru petrecerile care se tin acolo in fiecare noapte. Clubul No Name are iesire chiar la bazin.

Strandul dispune de un bazin mare, sezlonguri si paturi comfortabile.

Pret intrare: 15 lei in timpul saptamanii. Vinerea si Sambata exista preturi diferite, in functie de evenimentul programat.

Piscina clubului No Name este deschisa de luni pana vineri intre orele 09.00 - 20.00 (barul pana la ora 24.00).

Adresa: Bd. Liviu Rebreanu nr. 11.

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu