Localitatea Hajduszoboszlo din Ungaria, plina de romaniStranduri Ungaria
Cel mai mare complex de bai termale din toata Europa, Hajduszoboszlo, dispune de 15 bazine cu apa termala intinse pe o suprafata de 30 hectare, un Aquapark si bai termale acoperite deschise pe toata durata anului.

Situat in Estul Ungariei, la 30 km de Oradea, Hajduszoboszlo este renumita in toata lumea pentru apele termale. La Hajdu exista cel mai mare complex de stranduri din Ungaria, cu o suprafata de 30 ha. Pe langa numeroasele stranduri in aer liber exista si numeroase bazine acoperite.

Localitatea atrage in fiecare vara peste 2 milioane de turisti. Exista hipermarketuri si centre comerciale precum Tesco, Penny, Profi si Spar, dar si case de schimb valutar, farmacii si piete.

Una dintre atractiile de noapte este Sonic Sphere Club, unul din cele mai mari cluburi din Ungaria. Posibilitatile de cazare sunt multiple, existand peste 20 de vile si pensiuni, dar si hoteluri. La fel, exista 3 campinguri cu o capacitate de 5 mii de locuri.

Pretul biletelor la intrarea bazinelor difera in functie de serviciile oferite, de la 25 de lei - cel mai ieftin bilet, pana la 100 de lei, la cel mai exclusivist bazin.

Stranduri Bucuresti 2014

Stranduri Ungaria 2012 - Hajduszoboszlo

Pret bilete Aqua-Palace - Cel mai mare complex acvatic din Hajduszoboszlo

Biletul de intrare pentru adulti: 3.200 HUF
Biletul de intrare pentru elevi si studenti: 2.200 HUF
Biletul de intrare pentru copii pana la varsta de 7 ani: 1.200 HUF
Biletul de intrare pentru adulti de la ora 18: 2.200 HUF
Biletul de intrare pentru elevi si studenti de la ora 18: 1.400 HUF
Biletul de intrare pentru copii pana la varsta de 7 ani de la ora 18: 800 HUF
1000 HUF = 15 lei

Conditiile de odihna si relaxare sunt la cele mai inalte standarde. In plus, orasul dispune de o sectie de politie romaneasca, pentru a putea raspunde numarului mare de turisti romani.Pe langa Complexul Acvatic din localitatea
Hajduszoboszlo, cele mai frecventate stranduri din Ungaria 2014 sunt cele din Gyula, Battonya sau Oroshaza, unde pot fi gasiti, mai ales la sfarsit de saptamana, sute de romani din judete precum Arad, Timis, Bihor, Cluj sau Satu Mare.

Romanii spun ca apreciaza apa foarte curata din bazine, curatenia de pe plaje, dar si modul civilizat in care agentii economici isi trateaza clientii. Preturile nu sunt mari in Ungaria, iar calitatea serviciilor este ireprosabila, clientul fiind respectat.


Strandul Baile Cetatii din Gyula este considerata una dintre cele mai frumoase baze cu apa termala din Ungaria. Una dintre atractii o reprezinta bazinul cu valuri artificiale, care imita valurile marii. De asemenea, la strandul din Gyula mai sunt 20 de bazine cu apa, un mini aquapark pentru copii si zeci de tobogane.

Pretul unui bilet de intrare la acest strand este de 2.000 forinti (aproximativ 30 lei), iar pensionarii si copiii beneficiaza de reducere. In pretul de intrare sunt incluse intrarile la toate bazinele si piscinele acoperite din incinta strandului.


O alta baza de agrement frecventata tot mai des de locuitorii din vestul tarii este cea din Battonya, situata la circa 27 de kilometri de Arad. Strandul are doua bazine de inot, spatii pentru practicarea sporturilor cu mingea, dar si un bazin cu apa termala si zeci de dusuri care functioneaza non-stop, folosirea acestora fiind obligatorie pentru cei care intra in bazinele de inot.

sursa: NewsIn

Site-ul Complexului Hajduszoboszlo
Hajduszoboszlo pe Wikipedia

- Pagina editata cu continut text + video la data de 1 mai 2014.
Stranduri Romania, Bucuresti, Ungaria

Pe acest site puteti vedea descrierile tuturor strandurilor din Bucuresti in 2014 sau din Romania: Timisoara, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti. Tot noi va prezentam si cele mai bune Stranduri din Ungaria. Hai la strand!

Nu sunt comentarii la " Localitatea Hajduszoboszlo din Ungaria, plina de romani "

Etichete

apa termala aqua palace aquapark arena pool atmosfera autocar bai termale baile cetatii battonya bazin bazin olimpic bazinul olimpic cluj bilet bilete cazare complex complex sun cluj napoca complexul sportiv sun cluj concediu cursuri de inot cluj napoca cursuri inot cursuri inot craiova gyula Hajduszoboszlo Hajduszoboszlo 2014 jacuzzi piscina piscina arena pool ploiesti piscina deschisa ploiesti piscina ploiesti piscina sky pool piscine piscine 2014 piscine deschise ploiesti 2014 pret bilete sky pool ploiesti strand strand clujana strand de lux strand de lux timisoara strand deschis strand deschis cluj strand deschis cluj napoca strand deschis craiova strand deschis ploiesti strand deschis timisoara strand dorobantul 2014 strand hanul doctorului strand hanul doctorului craiova strand heaven timisoara strand isalnita craiova 2014 strand laguna albastra craiova strand no name timisoara 2014 strand sun beach timisoara 2014 strand umt timisoara strand umt timisoara 2014 strand ungaria strand valencia craiova strandul clujana strandul dorobantul ploiesti strandul hanul doctorului craiova strandul heaven 2014 strandul heaven timisoara strandul isalnita strandul isalnita craiova strandul laguna albastra strandul no name strandul no name timisoara strandul sun strandul sun beach strandul umt strandul umt timisoara strandul valencia stranduri stranduri 2014 stranduri cluj stranduri cluj napoca stranduri cluj napoca 2014 stranduri craiova stranduri craiova 2014 stranduri deschise cluj stranduri in cluj stranduri in cluj napoca stranduri in craiova stranduri in ploiesti stranduri in timisoara stranduri ploiesti stranduri ploiesti 2014 stranduri timisoara stranduri timisoara 2014 stranduri ungaria stranduri ungaria 2014 teren de fotbal ungaria