Strandul Heaven Timisoara 2019

Stranduri Timisoara 2014 - Strandul Heaven
Stranduri Timisoara 2014 - Strandul Heaven

Strandul Heaven Timisoara 2019

Unul din cele mai moderne stranduri din Timisoara, strandul Heaven dispune de trei bazine, doua pentru copii si unul mare pentru adulti.

Bazinul mare are o adancime cuprinsa intre 1.20 si 2.20 metri, iar in jurul sau se afla 400 de sezlonguri. La marginea bazinului este amplasat si un bar cu scaune.
Bazinul mediu pentru adolescenti si copii are o adâncime maxima de 1.80 metri si este inconjurat de o plaja cu gazon natural, iar piscina copiilor este dotata cu doua tobogane, iar adancimea apei nu trece de 1.20 metri.

Pretul unui bilet in timpul saptamanii este de 10 lei pentru adulti, 5 lei pentru copiii cu vârste intre 5 si 14 ani si gratis pentru cei sub 5 ani. In weekend, preturile sunt aceleasi pentru copii, dar adultii au de platit 13 lei.

Strandul Heaven este deschis zilnic intre orele 10.00 - 19.00.

Adresa: Strada Cerna (zona Stadion Dan Paltinisanu).
Stranduri Romania, Bucuresti, Ungaria

Pe acest site puteti vedea descrierile tuturor strandurilor din Bucuresti in 2014 sau din Romania: Timisoara, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti. Tot noi va prezentam si cele mai bune Stranduri din Ungaria. Hai la strand!

10 comentarii to ''Strandul Heaven Timisoara 2019"

ADD COMMENT
  1. Frumos, nimic de zis, pretul OK, problema este ca au o regula, nu ai voie sa intri cu alimente sau lichide in incinta strandului. Este regula lor, dar pentru cei care consuma un singur tip de apa este nasol. Asta am patit eu in data de 23.06.2012, cand a trebuit sa las sticla de apa la poarta. Nici o problema, am zis, cumpar de la bar, dar la bar nu exista acel tip de apa. Asa ca am plecat nemultumit, decat sa stau sa rabd de sete.Oricum pe acolo nu mai merg. P.S. Nici banii nu i-am primit inapoi pe biletul cu seria HEAV Nr. 23779.

    RăspundețiȘtergere
  2. sa mergi la un strand din romania trebuie sa ai mari probleme la cap. inghesuiala, melteneala, cretini incordati, preturi mari... de ce?

    RăspundețiȘtergere
  3. cine a scris articolul are se pare orbul gainii afirmand - in mijlocul apei este si un bar!? Real barul este la margine pe o latura a bazinului nimic spectaculos. In mijloc ar fi fost in centrul bazinului cu scaune pe toata circumferinta barului! Pana ajung strandurile romanesti la nivelul celor din vest mai curge multa apa pe Bega

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ca e o greseala atat de mare, dar daca tu zici, modificam :). Barul e la marginea bazinului.

    RăspundețiȘtergere
  5. sa mergi la un strand din romania trebuie sa ai mari probleme la cap. inghesuiala, melteneala, cretini incordati, preturi mari... de ce?

    Pentru ca n-o sa te duci la un strand in Spania cand ai chef de o dupa-amiaza relaxanta pe marginea piscinei, nu crezi, Anonim destept ce nu esti ? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Personalul de aici te trateza UNEORI in functie de cate lanturi ai la gat sau cat de gros e lantul de aur. Daca ai lantul gros ai gheata la suc, daca nu, nu mai este, s-a terminat gheata, sau iti arunca mancarea la terasa asa in scarba...

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand stai 30 de minute la coada pentru o apa la 0.5, ca doar nu te lasa sa intri de afara, iar remarca barmanilor este "nu este vina noastra, sunt prea multi clienti" va sa zica, NOI suntem de vina. Nu am mai calcat pe acolo, sa nu mai fiu de vina :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Este chiar Ok strandul , si e normal sa nu te lase sa intri cu alimente de afara . Daca toti ar intra cu alimente de afara ei nu ar mai face vanzare la bar . Este cel mai fain strand din Timisoara , daca iti las copilul sa mearga singur nu ai de ce sa te speri pentru ca sti ca nu are voie in bazinul mare . Asa ca cei care comenteaza sa se duca la mare , acolo ai voie cu prorpia consumatie si toate cele ..

    RăspundețiȘtergere
  9. Este strandul meu preferat,ani de zile l-am frecventat,iar dupa o pauza de 2 ani am revenit la el.Problema mea legata de acest strand e personalul,care nu stiu ce cauta acolo,cum a spus si Anonim inaintea mea,te trateaza intr-un mod nu foarte placut.S-a intamplat sa iau loc pe scaunul de la barul din piscina.La bar erau 2 fete ce serveau.Una avea treaba,cealalta statea si se uita la tine fara sa faca nimic,nu m-a intrebat ce vreau,ce-mi trebe,eu uitandu-ma insistent la ea.Cand am inceput sa-i spun comanda mi-a intors spatele si a inceput sa vorbeasca cu colega ei,apoi a plecat.Pana cand colega ei nu si-a terminat treaba si mi-a luat comanda am stat pe scaun destula vreme,si ce ma deranjeaza cel mai tare e ca in acceasi zi nu s-a intamplat doar o singura data lucrul acesta,eu revenind la bar pentru o sticla de apa am dat iara peste duduia respectiva,care pur si simplu nu-si facea treaba!nu era nimeni la bar cu o comanda anume,nu vorbea nimeni cu ea inafara de mine,si tot eu a trebuit sa astept dupa o amarata sticla de apa!In rest e curat,lejer,imi place,muzica buna,loc de luat masa,,chiar imi place!

    RăspundețiȘtergere
  10. pare destul de dragut. cam ieftin ce e drept...

    RăspundețiȘtergere

Etichete

apa termala aqua palace aquapark arena pool atmosfera autocar bai termale baile cetatii battonya bazin bazin olimpic bazinul olimpic cluj bilet bilete cazare complex complex sun cluj napoca complexul sportiv sun cluj concediu cursuri de inot cluj napoca cursuri inot cursuri inot craiova gyula Hajduszoboszlo Hajduszoboszlo 2019 jacuzzi piscina piscina arena pool ploiesti piscina deschisa ploiesti piscina ploiesti piscina sky pool piscine piscine 2019 piscine deschise ploiesti 2019 pret bilete sky pool ploiesti strand strand clujana strand de lux strand de lux timisoara strand deschis strand deschis cluj strand deschis cluj napoca strand deschis craiova strand deschis ploiesti strand deschis timisoara strand dorobantul 2019 strand hanul doctorului strand hanul doctorului craiova strand heaven timisoara strand isalnita craiova 2019 strand laguna albastra craiova strand no name timisoara 2019 strand sun beach timisoara 2019 strand umt timisoara strand umt timisoara 2019 strand ungaria strand valencia craiova strandul clujana strandul dorobantul ploiesti strandul hanul doctorului craiova strandul heaven 2019 strandul heaven timisoara strandul isalnita strandul isalnita craiova strandul laguna albastra strandul no name strandul no name timisoara strandul sun strandul sun beach strandul umt strandul umt timisoara strandul valencia stranduri stranduri 2019 stranduri cluj stranduri cluj napoca stranduri cluj napoca 2019 stranduri craiova stranduri craiova 2019 stranduri deschise cluj stranduri in cluj stranduri in cluj napoca stranduri in craiova stranduri in ploiesti stranduri in timisoara stranduri ploiesti stranduri ploiesti 2019 stranduri timisoara stranduri timisoara 2019 stranduri ungaria stranduri ungaria 2019 teren de fotbal ungaria